Ons bedrijf

Met witloof en eigengeteelde groenten gingen Nicole en Guido naar de plaatselijke boerenmarkten. Daar er al wat overschot van augurken, bloemkool, rabarber en ander fruit was werden er pickles gemaakt. De resten fruit belandden in potjes met eigenhandig geschreven etiket: rabarber, aardbeien, rode bessenconfituur.

De belangstelling van de klanten groeide en zo kwamen ook de eerste flesjes vliersiroop op de boerenmarkt. Plaatselijke winkels toonden belangstelling. De potjes kregen een mooie nostalgische verpakking en werden door groothandelaars verspreid over het Vlaamse land, in delicatessenzaken of de betere bakker. De laatste jaren ontstond een nieuwe trend: onze producten worden veel gebruikt in geschenkmanden en vele bedrijven geven het graag als relatiegeschenk.

Wel blijft de eerste microbe, zelf aan de man brengen, ons vast houden. Zo zal u ons nog dikwijls terugvinden op artisanale markten, beurzen en evenementen, omdat contact met de klanten, die onze producten waarderen een grote stimulans geeft weer met veel moed het soms zware werk met plezier verder te zetten.

2008, hun dochter Emilie, dat twee jaar ervoor besloten had om de familiezaak verder te zetten, bouwde een gloednieuwe productieruimte uit op een industrieterrein gelegen in Haacht, 2 km verder van waar alles begon.Dit was een belangrijke mijlpaal om de activiteiten verder te kunnen ontwikkelen en onze klanten op een altijd betere, efficiƫntere en snellere manier te bedienen. Wij maken al confituren, siropen, konfijten, pickles, en chutneys sinds 1985. In al die tijd hebben we onschatbare ervaring opgedaan dat ons vandaag toelaat om een volledig assortiment van de bovenstaande producten voor te stellen aan onze klanten, steeds bereid met de beste ingrediƫnten. Dit zonder ons ambachtelijk karakter te verliezen.

Eind 2018 besloot Emilie het familiebedrijf over te laten aan de ondernemer Renaud Craenhals die met veel passie de activiteiten vandaag verderzet.

Altijd welkom voor een bezoek in Haacht!


Ons bedrijf

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x