Confituren met 70% fruit

Onze confituren met 70% fruit worden bereid met 3kg fruit per ketel, 1kg suiker en citroensap

Lekker weinig calorieën maar toch nog de echte smaak van confituur.

Confituren 70% fruit 285 gr:

- Aardbeien
- Aardbeien & rabarber
- Frambozen
- Perziken (NIEUW)
- Woudvruchten
- Krieken

Confituren met 70% fruit

Vlierbessensiroop

Artisanale vliersiroop zoals u hem van vroeger kent. Een eeuwenoud recept, bereid op grootmoeders wijze. Weldadig en verzachtend voor de keel en te gebruiken om vrijer te ademenen.

Lees meer

Confituren, geleien & marmalades

Ambachtelijke confituren, geleien & marmelades, in open koperen ketels, bereid met 3 kg fruit per ketel.

Lees meer

Fruitbeleg 100% fruit

Fruitbeleg, zonder kunstmatige zoetstoffen als maltitol of stevia. Met appel diksap, 100 % fruit in een potje dus. Bevat enkel vrucht eigen suikers.

Lees meer

Nicole's Pickles

Na 30 jaar hebben we mijn moeder Nicole haar beroemde pickles recept van onder het stof gehaald en verfijnd. Het is een frisse pickles boordevol groenten!

Lees meer

Chutneys

Laat je verrassen door hun pittige smaak! Chutney is een smaakmaker uit de Indiase keuken. Lekker in een wrap met kip/scampi of bij patés, wild, vlees of kaas.

Lees meer

Konfijten

Ambachtelijke konfijten, bereid in open koperen ketels, met maximum 3 kg fruit per ketel. Lekker bij wild, paté, kazen, enz...

Lees meer

Horeca

Al onze producten zijn ook verkrijgbaar in mooie 1kg en 3kg verpakkingen. Dit voor restaurants, hotels, groothandels, grootkeuken,...

Lees meer

Loonwerk

Zoekt u iemand om uw honing, advocaat, ...af te vullen? U levert aan en wij zorgen voor de bereiding, afvulling en verpakking .

Lees meer

Ontdek onze petits plaisirs!

Ontdek onze 12 nieuwe kleine pleziertjes, altijd iets voor elke gelegenheid! Ideaal voor bij een kaasschotel, brunch, ontbijtje of als aanvulling in een geschenkpakket.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x