Chutneys

Een chutney is een smaakmaker uit de Indiase en Pakistaanse keuken. In de landen van oorsprong wordt chutney meestal vers bereid, met wat er voor ingrediënten met een sterke smaak toevallig beschikbaar zijn. Aan een basis van een vruchtenpuree worden kruiden en smaakmakers toegevoegd zoals azijn, gember, mosterdzaad, knoflook, peper en ui. Ook worden wel kruiden, zoals fenegriek, koriander en komijn gebruikt. De chutney smaakt naast scherp vaak ook zoet door toegevoegde suiker, en zuur door azijn.

Lekker in een wrap met kip, kalkoen of scampis. Of in de wok. Heerlijk bij patés, wild, vleesgerechten. Of combineer onze chutneys eens met een stukje lekkere kaas.

Onze half pikante mangochutney en pikante tomatenchutney passen perfect bij de BBQ.

Onze chutneys 285 gr:

- Hot mango (lekker bij kip, kalkoen, scampi, wrap, wok of BBQ)

- NIEUW: verassend en lekker pikant: Hot tomato chutney: lekker bij kip, kalkoen, tortillachips, loempia's, BBQ, wok, wraps,....

Chutneys

Vlierbessensiroop

Artisanale vliersiroop zoals u hem van vroeger kent. Een eeuwenoud recept, bereid op grootmoeders wijze. Weldadig en verzachtend voor de keel en te gebruiken om vrijer te ademenen.

Lees meer

Confituren, geleien & marmalades

Ambachtelijke confituren, geleien & marmelades, in open koperen ketels, bereid met 3 kg fruit per ketel.

Lees meer

Confituren met 70% fruit

Heerlijke confituren, ambachtelijk bereid met 70% fruit per 100 gr, lekker licht voor de lijn.

Lees meer

Fruitbeleg 100% fruit

Fruitbeleg, zonder kunstmatige zoetstoffen als maltitol of stevia. Met appel diksap, 100 % fruit in een potje dus. Bevat enkel vrucht eigen suikers.

Lees meer

Nicole's Pickles

Na 30 jaar hebben we mijn moeder Nicole haar beroemde pickles recept van onder het stof gehaald en verfijnd. Het is een frisse pickles boordevol groenten!

Lees meer

Konfijten

Ambachtelijke konfijten, bereid in open koperen ketels, met maximum 3 kg fruit per ketel. Lekker bij wild, paté, kazen, enz...

Lees meer

Horeca

Al onze producten zijn ook verkrijgbaar in mooie 1kg en 3kg verpakkingen. Dit voor restaurants, hotels, groothandels, grootkeuken,...

Lees meer

Loonwerk

Zoekt u iemand om uw honing, advocaat, ...af te vullen? U levert aan en wij zorgen voor de bereiding, afvulling en verpakking .

Lees meer

Ontdek onze petits plaisirs!

Ontdek onze 12 nieuwe kleine pleziertjes, altijd iets voor elke gelegenheid! Ideaal voor bij een kaasschotel, brunch, ontbijtje of als aanvulling in een geschenkpakket.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x