Scholen en verenigingen

De meeste mensen kennen de traditionele wafels, taarten en truffels als sponsoring voor de school of sportclub. Waarom niet eens origineel voor de dag komen en potjes ambachtelijke confituur verkopen? Dit alles kan in consignatie en scholen en vereniging krijgen bij ons altijd een extraatje, omdat wij ook ons steentje willen bijdragen aan de realisatie van jullie projecten. Mail of bel ons gerust voor meer informatie en mogelijkheden.

NIEUW: verkoop onze producten volledig digitaal via het Crowdselling platform:

Wat is crowdselling?
Crowdselling is bedoeld om verkopen voor het goede doel te vereenvoudigen en om de leden van je organisatie aan te sporen zoveel mogelijk te verkopen. Met een paar klikken zet je een online bestelformulier op met betaalmogelijkheid.
Als je de ledenlijst van je vereniging koppelt (optioneel), krijgt elk lid een unieke link die ze kunnen delen met vrienden en familie. Zij kunnen via de link online artikels aankopen om het lid te steunen. Daardoor krijgt het lid meer punten op het scorebord. Zo zie je steeds wie de beste verkopers van de club zijn. Je kan ook een prijs uitreiken aan de eersten om verkopen extra aan te moedigen.
Je eindgebruikers krijgen een unieke code na betaling. Die code kunnen ze inruilen voor wat jij verkoopt, bijvoorbeeld aan de kassa van je evenement. Op die manier kan je zo goed als alles verkopen: confituren, wijn, bloemen, fuifbandjes, taarten, snoepjes, kaarten voor eetfestijnen, gadgets etc.
Voor wie is het bedoeld?
Crowdselling richt zich op non-profit organisaties, zoals lokale jeugd- of sportverenigingen, scholen, ontwikkelingsorganisaties en andere goede doelen.

Bekijk de voordelen van Crowdselling hier:

 

Scholen en verenigingen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x